miercuri, 18 august 2010

Steaua - Grasshopper Zurich

Steaua va incepe un nou drum european maine seara impotriva elvetienilor de la Grasshoper Zurich in play-off-ul Europa League. Meciul va incepe de la ora 20:45 si va fi transmis in direct de Pro TV. Misiunea echipei lui Ilie Dumitrescu pare destul de dificila avand in vedere situatia tensionata de la club.

La acest meci, Steaua ar putea conta pe intreg lotul, mai putin pe ex-galateanul Janos Szekely. Daca in meciul contra celor de la Branesti, Ilie Dumitrescu a preferat sa joace cu Radut inchizator, pentru aceasta partida este asteptat debutul bulgarului Anghelov, anuntat ca fiind cel mai tare transfer al echipei lui becali. Daca in poarta situatia este cam clara, Tatarusanu fiind favoritul postului de titular, pe postul de fundas dreapta treaba nu mai este asa. Bonfim a fost complet depasit in meciul contra celor din Branesti pe faza defensiva, asta datorandu-se probabil si faptului ca este abia primul meci din acest sezon pentru brazilian in tricoul Stelei. In centrul defensivei, cuplul Geraldo-Abrudan pare foarte sigur, Steaua inca neprimind niciun gol din actiune in acest sezon. Pe partea stanga, tot un fost jucator de la Timisoara va juca, Iasmin Latovlevici. Acolo unde sunt cele mai mari dileme, la mijloc, singurii care par stapani pe postul de titulari sunt Dorel Stoica, Banel Nicolita si Cristi Tanase. Langa ei ar mai putea aparea unul dintre Anghelov, Radut sau Bicfalvi. In atac, de la venirea lui Ilie Dumitrescu, cuplul Stancu (mai retras) si Kapetanos va juca inca din primele minute.

Asadar, echipa probabila de maine seara va fi:


Tatarusanu - Emeghara, Gerarldo, Abrudan, Latovlevici - D.Stoica, Anghelov/Radut - Nicolita, Stancu, Tanase - Kapetanos
Fotolii: 75 Ron


Tribuna 0 - 40 Ron

Tribuna 1 - 20 Ron

Tribuna 2 - 15 Ron

Peluze - 10 Ron
Arbitrul desemnat sa conduca acest meci este cel care a acordat un penalty total erononat Turciei impotriva selectionatei lui Razvan Lucescu, Jonas Eriksson din Suedia
Grasshopper a fost fondata in anul 1886 si este cea mai titrata echipa din Elvetia, castigand 27 de titluri (ultimul în 2003), 18 Cupe ale Elveţiei (ultima în 1994), 2 Cupe ale Ligii (ultima în 1975) şi o Supercupă a Elveţiei (1989). Antrenor la aceasta echipa este fostul mare international elvetian, Ciriaco Sforza.

Grasshoppers Zurich se afla intr-o forma destul de slaba in campionat, in ultimele 5 meciuri nereusind decat o victorie si doua remize:


17-07-10 Grasshoppers - Neuchâtel Xamax 1-1

25-07-10 FC Zürich - Grasshoppers 2-0

01-08-10 Thun - Grasshoppers 2-2

08-08-10 Grasshoppers - Young Boys 1-2

15-08-10 Sankt Gallen - Grasshoppers 1-2
"E foarte frumos să joci în Europa League. Ilie Dumitrescu este un antrenor nou, a venit cu o tactică nouă, sperăm să se vadă în rezultate. Nu pot să aleg între campionat şi Europa League, ambele sînt două competiţii importante. Sper să ne îndeplinim obiectivele în amândouă competiţiile.Încă nu am vorbit cu domnul Duckadam, dar sînt sigur că atunci cînd vom discuta, îmi va da nişte sfaturi care mă vor ajuta pe viitor. Este o onoare să pot lucra cu dînsul", Ciprian Tatarusanu, Prosport.


Pentru acest meci, casele de pariuri dau favorita echipa noastra, cu o cota de 1.70, in timp ce o victorie a oaspetilor este cotata cu 4.40, iar un egal cu 3.60.
Fie ca cel mai bun sa castige!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu