joi, 19 august 2010

Cerul e cu noi in seara asta!

Stelişti! Vă privesc, azi, 60 de ani de istorie!




A trecut un deceniu în care voi – APĂRĂTORII STELEI – v-aţi dormit SOMNUL RAŢIUNII! În care aţi născut monstrul!



În care aţi lăsat răul să se întindă peste Steaua.



Peste istorie! Peste principii! Peste idealuri! Peste vise! Peste VOI!



Au trecut prea mulţi ani şi s-au întamplat prea multe, ca să mai existe în oricare dintre voi – acei fericiţi aleşi ai destinului care vă numiţi Stelişti – vre-un dubiu ca VĂ TRĂIŢI MOARTEA!



Vi s-au perindat prin fata prea multe naluci ÎNŞELĂTOARE, prea multe PROMISIUNI deşarte, prea multă zgură şi prea mult JEG, pe care prea mult le-aţi ACCEPTAT şi prea mult le-aţi îmbrăţişat, ca să mai puteţi, azi, în al 12-lea ceas, să mai IGNORAŢI CRUNTA REALITATE!



Uitati-vă bine în interiorul vostru! Deschideţi-va sufletul şi citiţi în el!



Scrie pe el CCA? Scrie!

Scrie Sevilla? Scrie!

Scrie Voinescu, scrie Constantin, scrie Apolzan, scrie Iordănescu, scrie Răducanu, scrie Lăcătuş, scrie Ienei, scrie Sameş, scrie Valentin, scrie Belodedici, scrie Piţurcă, scrie HAGI? SCRIE!

Scrie ONOARE? Scrie!

Scrie DEMNITATE? Scrie!

Scrie PERFORMANŢĂ? Scrie!



Scrie ALECSANDRESCU? SCRIE!



ASTA ESTE STEAUA! VOI SUNTEŢI STEAUA! STEAUA TRĂIEŞTE PRIN VOI!



Steaua nu înseamnă bani! Nu înseamnă nocturnă! Nu înseamnă creanţă! Nu înseamnă inginerii financiare, cămătării, şantaje şi maşinaţiuni politice! Nu înseamnă buget! Lot de jucători! Tribună oficiala! Aer condiţionat! Q7!



Nu înseamnă transferuri de pe internet! Nu înseamnă cancelarul Virgil! Nu înseamnă Mache!



STEAUA NU înseamnă George BECALI!



STEAUA NU ÎNSEAMNĂ TERMOPANE! Steaua Nu EXISTĂ prin toate astea! Steaua MOARE prin toate astea!



Prin milioane care vor să cumpere ceea ce NU SE POATE CUMPĂRA! Prin milioane care vor să reproducă ce nu se poate reproduce! Prin milioane care NU ridică, ci COBOARĂ!



Prin VALIZE! Prin fulare de gât! Prin „singurii mei prieteni din fotbal”! Prin „joc fără răutate”.Prin "poți sa dai foc steagului Stelei dar sa nu îl injuri pe becalii"! Prin şpagă dată celor dela Dinamo!



STEAUA NU TRĂIEŞTE PRIN BECALI! STEAUA MOARE PRIN BECALI!



Toate PRINCIPIILE de existenţă ale acestui club au fost SCUIPATE de către acest NEBUN! Toată raţiunea de a fi a clubului Steaua a fost denaturată de acest bolnav mintal!



STEAUA ESTE VIOLATĂ DE CĂTRE BECALI!



Nu vă mai lăsaţi înşelaţi de umbre ale trecutului!



Stelişti! Voi, cei pentru care STEAUA ÎNSEAMNĂ STEAUA şi Nu Becali! AJUNGE!



Timpul nu mai are răbdare! Laşitatea voastră trebuie să se opresca aici! Frica voastră trebuie să-nceteze!



Nu vă mai puteţi lăsa minţiţi de un CIOBAN DEMENT!



Tot ce este Sfânt pentru Steaua, a fost spurcat de catre Becali! Hagi a fost făcut oligrofen, Boloni – bozgor nenorocit, Balint – homosexual, Ienei – moş senil, Liţă Dumitru – cerşetor beţiv, Iordănescu – duşman al Stelei, Alecsandrescu – şpăgar care a devalizat clubul.



Steaua este umilită cu fiecare apariţie a acestui Maimuţoi Diavolesc.

Cu fiecare minut în calitate de posesor al Stelei, Becali îngroapă clubul în mizerie!

Cu fiecare declaraţie, mai acoperă emblema de vomă si fecale.

Cu fiecare vorbă, mai întunecă blazonul şi înnegreste culorile.



Cu fiecare secundă, erodează fiinţa intimă a clubului, pe aceleaşi coordonate, ştiute şi repetate până la nevroza. Acceptate de NOI până la absurd!



Cu fiecare „pamflet” sau „aroganţă”, sau cu fiecare dovadă ca e „un om spiritual, care e viu şi trăieşte”, grohăie de pe fiinţa istorică a Stelei, cuprinsă pe zi ce trece de un jeg care o omoară.



Care o omoara prin transformarea perversa, nevazuta, dar simtita cu totii, in ceea ce nu este. Prin negarea tuturor principiilor care dau viata Stelei, Becali omoara clubul.

In straja voastra nevrednica, STELISTI!



Odata cu fortarea lui Victor Piturca de a renunta, din cauza garantiei oferite de Becali, ca se va comporta in continuare ca un dictator nebun, si deci, NU se va putea CONSTRUI NIMIC DURABIL cu el la Steaua, totul trebuie sa fie absolut clar!



CIOBANUL SI-A FUMAT ULTIMA TIGARA!



LA meciul de JOI, 19 august 2010, impotriva „neutrilor” de la Grasshopper, TOTI STELISTII ADEVARATI, revendicati de la VALORILE ISTORICE ale Clubului Sportiv al Armatei Romane, care inseamna ADEVARATA STEAUA, indiferent de varsta, rasa, sex, conditie sociala sau loc in tribune, au OBLIGATIA sa dea acestui Cioban Dement, semnalul clar, ca Domnia lui asupra Stelei a LUAT SFARSIT!



Incepand de azi, NIMENI din cei care se declara stelisti, nu mai are dreptul moral sa fie las, duplicitar si evaziv. Nimeni nu mai trebuie sa incurajeze proiectele lui Becali, pt. ca, astfel, ii confirma acestuia dictatura!



Toti cei care vor ca Steaua sa redevina Steaua, sunt invitati sa ni se alature, in dezechilibrata lupta a BINELUI CONTRA RAULUI, in care intunericul are de partea sa o putere a statului de drept, si milioane de supusi agresivi, obscurantisti spalati pe creier.



BECALI, incepand din aceasta seara TREBUIE SA FIE HARTUIT, JIGNIT, si UMILIT (El si Familia lui), pana cand, turbat de nebunie, va elibera Steaua din ghearele lui puturoase.



Atunci, noi ne vom fi facut datoria de strajeri ai valorilor istorice si cerul se va insenina.



De SUS, cu Kent-ul intre degete, NE PRIVESTE CINEVA. Crunta-i va fi JUDECATA, daca nu-i vom RESPECTA MOSTENIREA.



STELISTI! CERUL E CU NOI!



ELIBERATI STEAUA!!!



Deac M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu