marți, 17 august 2010

Steaua Bucuresti 2-1 Victoria Branesti

Debutul lui Ilie Dumitrescu la Steaua a insemnat o victorie la limita pe Ghencea, impotriva unei echipe nou promovate, 2-1, dupa un joc foarte modest pentru o formatie care acum 20 de ani era regina Europei. In fata a 5000 de oameni, meciul Steaua - Branesti a demonstrat, daca mai era nevoie, valoarea arbitrajului romanesc. Stelistii au deschis scorul prin Bogdan Stancu in prima repriza, pentru ca in prima parte a reprizei secunde, Olariu sa restabileasca egalitatea din penalti. Acelasi Stancu avea sa aduca cele 3 puncte pentru Steaua prin cel mai clar penalti din ultimii ani din fotbalul romanesc.




Steaua a inceput in formula urmatoare:

Tatarusanu - Bonfim, Geraldo, Abrudan, Latovlevici - D.Stoica, Nicolita, Radut, Tanase, Stancu - Kapetanos
Steaua a controlat prima repriza, ratand deschiderea scorului de cateva ori prin grecul Pantelis Kapetanos. Cel care avea sa o faca a fost Bogdan Stancu, care a marcat dupa o actiune personala a lui Latovlevici si un assist al lui Banel Nicolita. Prima faza periculoasa a oaspetilor a fost in minutul 40, cand Tatarusanu a fost la un pas sa primeasca gol dupa un sut de la mare distanta, fiind putin iesit.
Odata cu inceperea reprizei secunde a inceput si showul domnilor in negru. Intrata in avantaj si poate prea relaxata, Steaua a fost imediat pedepsita dupa un penalti vazut numai de Sebastian Coltescu, dupa o cadere a lui Prodan la un duel cu Geraldo Alves. Olariu a executat penaltyul elegant si a marcat fara emotii.
Dupa acest gol, echipa lui gigi becali a inceput sa se arunce in atac, insa fara idei clare de joc. Totusi, Coltescu a vrut sa arate inca odata ca faca ce vrea si a mai acordat un penalti vazut numai de el la o saritura la cap absolut regulamentara a lui Kapetanos cu un fundas advers. Bogdan Stancu a executat frumos o scarita si a adus toate cele 3 puncte Stelei.
Tipic pentru un mare antrenor, Ilie Dumitrescu a scos in finalul meciului un mijlocas ofensiv (Radut) si a introdus unul defensiv (Bicfalvi). Pentru ca totul sa fie roz, urmatoare schimbare a fost scoaterea lui Tanase si introducerea lui Gardos. Si asta nu impotriva lui Real Madrid sau Barcelona. Finalul de meci a insemnat atacuri fara orizont a Victoriei Branesti si contraatacuri fara orizont ale Stelei.
Asadar, dupa 4 etape, echipa lui gigi becali si a celor prezenti la stadion astazi ocupa locul 4 in clasament, cu 10 puncte acumulate, la egalitate cu Dinamo, Gaz Metan si Otelul Galati.

Bravo baieti, suntem mandri de voi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu