vineri, 13 august 2010

"Asteptari mai si justificate" Liga A Prahova

Mihai Ion, patronul gruparii Prahova Ploiesti 2010, nu concepe ca echipa pe care o sustine financiar sa nu defileze in sezonul care debuteaza in aceasta dupa amiaza.
Prahova Ploiesti 2010 pare, dupa spectaculoasa campanie de achizitii facuta in aceasta vara, principala protagonista a campionatului Ligii A Prahova care debuteaza astazi dupa amiaza.
O spune, raspicat, chiar seful teamului prahovean. "Am asteptari mari si justificate de la echipa in conditiile in care am investit enorm, in aceasta vara. La ce formatie si staff avem nu concep sa pierdem vreun un meci in campionat" spune Mihai Ion ( foto). O doza normala de optimism dar si un avertisment voalat dar de luat serios in seama de cei care conduc formatia care va evolua tot la Loloiasca in noul sezon. Presedintele Adrian Teodorescu a incheiat demersurile de legitimare ale noilor jucatori, Aristan, B. Stroe, Baragan, Marius Mihai, Vali Iordache, Tataru, Isacov sau Dorisor fiind numele cele mai reprezentative ajunse in aceasta vara la Prahova.
In meciul inaugural al noului sezon, maine dupa amiaza, echipa antrenata de Ion Cojocaru se deplaseaza la Izvoarele pentru confruntarea cu Tineretea din localitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu