luni, 16 august 2010

Steaua Bucuresti - Victoria Branesti

Luni, 16 august 2010, este programat (prieteneste) de la ora 20:30, inca un act dintr-un SPECTACOL ABSURD, pe care fanii stelisti sunt obligati sa-l indure. Mai mult, sunt obligati sa suporte si vomismentele oilor si ziaristilor care indeamna la „sustinerea echipei”, adica sustinerea administratiei Becali, cea care a ingropat clubul in mediocritate, mizerie si disperare. In RUSINE!
Importanta meciului de luni rezida in semnificatia actiunii concertate, de mari proportii si de vitala importanta, a celor 4 grupuri fundamentale de suporteri stelisti organizati – PELUZA NORD, PELUZA SUD, AISS şi ALSS – care, pentru prima data, uniti de imperiosul ELIBERARII CLUBULUI STEAUA, isi dau mana, intr-o colaborare care arata UNITATE, HOTARARE si PUTERE!
Actiunea NIMENI LA MECI este primul pas catre eliberarea clubului. Niciun suporter stelist nu trebuie sa gireze – prin prezenta – administratia Becali, cea care este in pragul de a distruge iremediabil caracterul public-recunoscut al Clubului Sportiv al Armatei Romane Steaua Bucuresti.
Meciul in sine este absolut neimportant.
Dupa reformele impuse de catre Victor Piturca – cel care a fost obligat de Becali sa-si paraseasca proiectul de administrare profesionista, si competenta (prin negarantarea faptului ca se va comporta normal, ceea ce inseamna, logic, garantarea faptului ca se va comporta anormal) –, noua conducere nu reprezinta decat o FARSA SINISTRA, creata de Becali din necesitatea de a potoli nemultumirile supusilor sai miei, prin livrarea cu fundita a 2 figuri istorice ale clubului: ILIE Dumitrescu (ANTRENOR-„COLABORATOR”) si HELMUTH Duckadam (PRESEDINTE-NEJUCATOR).



La nivelul LOTULUI, desi camuflata oarecum, TENSIUNEA este uriasa. Tot lotul a fost construit dupa chipul si asemanarea lui Victor Piturca (cu bune si rele). Cei 14 jucatori adusi in aceasta vara au fost transferati – fara exceptie – la cererea expresa a lui Piturca, care i-a urmarit si care avea incredere in ei.

Toti cei 14 au avut discutii individuale cu Piturca, in care le-au fost explicate strategia, rigorile si TINUTA clubului Steaua, cerintele si asteptarile de la ei fiind direct proportionale cu ceea ce avea sa le ofere clubul: seriozitate, conditii, cadru de lucru, respect si onoare.
Odata cu fortarea lui V. Piturca de a renunta, din cauza garantiei oferite de Becali, ca se va comporta in continuare ca un dictator nebun, si deci, NU se va putea CONSTRUI NIMIC DURABIL cu el la Steaua, toti jucatorii sunt intr-o stare psihica foarte proasta.
Pentru ca sunt supusi, din nou, capriciilor unui cioban dement, care poate sa-si verse frustrarile si deviantele psihice, oricand si oricum, pe ei, fara sa mai existe cineva care sa-i apere!
Marioneta din fotoliul de presedinte nu conteaza, iar „colaboratorul” Dumitrescu nu are autoritatea morala sa poata garanta altceva decat faptul ca e absolut sigur ca Becali isi va putea bate joc de jucatori/suporteri/arbitri/glorii/adversari/oficiali, cand va dori, IMPUTIND din nou cu aparitiile lui EMBLEMA clubului STEAUA, adancind clubul si mai mult in balega puturoasa pe care o emana.
Pe acest fond de nesiguranta si neincredere, care inseamna chiar FRICA, mutatiile tehnico-tactice la nivelul echipei sunt absolut marginale, ca importanta.
Totusi, se pare ca golgheterul din sezonul trecut, grecul Kapetanos, a ajuns la un nivel fizic acceptabil, care sa-i permita sa fie debutat in acest sezon, chiar ca titular, de catre cel care l-a recomandat pt. un transfer la Steaua, de la AEK Atena.
Asta va insemna trecerea de la sistemul folosit de V. Piturca, cu Stancu fortat ca varf impins, si un varf retras provenit din mijlocas (l-am numit aici pe f.discretul Pacurar), la un sistem mai ofensiv, cu Pantelis in pozitia consacrata de target-man, sustinut de catre Bogdan Stancu, ca varf secund (un post mult mai potrivit calitatilor sale).
Este interesant pe cine va prefera noul „antrenor” in poarta, cum, la fel, este interesant daca-i va da in continuare credit lui Emeghara (mult sub cota pe care i-o stiam), sau daca va avea curajul sa-l reprofileze pe Banel ca fundas dreapta (asa cum o va face dupa revenirea lui Szekely) inca de acum, ori va miza pe nou-venitul Bonfim.
Tatarusanu – Emeghara, Abrudan, Geraldo, Latovlevici – Nicolita, Dorel, Radut, Tanase – Stancu – Kapetanos.
Nu este exclusa o partitura surprinzatoare, cu Surdu, ca aripa dreapta, in locul lui Nicolita, retras fundas.
Adversarul este nou-promovata Victoria Branesti, o echipa comunala, creata din ambitia unui grup de oameni de afaceri si alesi, din zona, adusa pe prima scena, de catre fostul mare mijlocas central al Stelei din anii `90, ILIE STAN, managerul general al echipei.
Siuatia exceptionala in care se afla Steaua, reclama, dragi stelisti, MASURI EXCEPTIONALE!
Nimanui nu-i convine situatia in care am fost adusi de acest tiran demonic, de a boicota, acum, meciurile echipei. Dar, trebuie sa intelegeti ca, macar pentru acest moment, asta este UNICA SOLUTIE! Nu se mai poate!

Trebuie transmis un semnal CLAR, ca fanii ADEVARATEI STEAUA, isi iau, in sfarsit, soarta in propriile maini, si se unesc pentru a elibera clubul de sub dictatura jegoasa a creditorului-sodomizator!
NIMENI, din toti cei care doresc STEAUA LIBERA, eliberata de jeg si putoare, NU TREBUIE SA SE PREZINTE LA MECI!
Pentru cocalarii care au telefon de 5 milioane si n-au apa curenta, un bilet costa 10 lei la peluze.

Pentru taranii care au telefon de 10 milioane si dau bip, un bilet costa 15 lei, la tribuna a doua.

Pentru smardoii comunali, cu seria 5 inmatriculat in Bulgaria, care sunt pe galben tot timpul, un bilet la tribuna I costa 20 de lei.
Pentru semi-interlopii ilfoveni, cu seria 7 si parizer in portbagaj, un bilet la tribuna O costa 40 de lei.
Pentru interlopii micului Paris, care au ipoteci, credite, leasing-uri, datorii peste tot si sunt asa-zisi „oameni de afaceri” care se ocupa de imobiliare (adica sperie babe singure, ca sa le vanda o parloaga la dracu-n praznic), un bilet la fotolii costa 75 de lei.
Cele 2000 de bilete vandute pana sambata seara, indreptatesc premizele unui specatacol de gala. Toti sustinatorii „adevarati” ai Stelei lui Becali, au acum ocazia – nederanjati de huligani si drogati –, sa demonstreze ceea ce behaie mereu, cu fiecare ocazie: sustinerea „asa cum trebuie” a echipei.
Atmosfera deosebita creata de corul de seminte sparte va completa ideal absurdul din ziare, studiouri, loja si banca tehnica.
Pentru toti ceilalti, adevaratii sporteri ai Stelei, SINISTRA COMEDIE va putea fi dispretuita, in gazduirea „profesorului” Voiculescu, de la ora 20:30, pe Antena 1, si pe celelate posturi de televiziune, in continuare, acolo unde, venit dupa o reculegere la Moscopole, creditorul va arata ca este un om spiritual, care e viu si traieste si ar fi pacat sa faca cancer la limba, totul pe spinarea Stelei, cuprinsa pe zi ce trece de un jeg care o omoara.
NIMENI LA MECI! STEAUA LIBERA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu