duminică, 26 septembrie 2010

Otelul Galati - Steaua Bucuresti

Steaua Bucuresti va juca in aceasta dupa-amiaza impotriva liderului din Liga 1, Otelul Galati, pe stadionul acesteia, incepand cu ora 16:30, intr-un meci care va fi transmis in direct de Digisport.

Steaua vine la acest meci dupa o serie foarte modesta pentru cel mai galonat club din Romania, in ultimele 6 meciuri reusind o singura victorie, si aceia chinuita: 1-0 cu Gaz Metan CFR Craiova, 1-1 cu Astra, 1-4 cu Liverpool, 0-1 cu Urziceni, 1-1 cu Timisoara si 0-1 cu Grasshoppers Zurich. Cu un parcurs foarte modest, Steaua pleaca in acest meci cu sanse egale la pariuri impotriva baietilor lui Dorinel Munteanu, avand o cota 2.55 la victorie sau infrangere, in timp ce un egal este cotat cu 3.10. Noul Jose Mourinho, cum a fost caracterizat Edi Iordanescu de catre presa de 2 bani din Romania, va conduce primul sau meci din cariera de Liga 1 din postura de antrenor.

De cealalta parte, Dorinel Munteanu o duce foarte bine cu Otelul Galati, unde se afla pe primul loc dupa primele 8 etape, acumuland 15 puncte din 5 victorii, o remiza si 2 infrangeri. Galatenii au castigat in acest debut de sezon impotriva celor de la Unirea Urziceni (4-1), FC Brasov (1-0), FCM Tg Mures (1-0), Pandurii Tg Jiu (2-0) si Sportul Studentesc (1-0). Asadar, baietii lui Munteanu au castigat toate meciurile de pe teren propriu din acest sezon, primind un singur un gol, acela de la Unirea. Meciurile modeste pentru Otelul au fost infrangerea de acum 4 etape cu FC Vaslui, scor 4-0, infrangerea de la U Cluj, 2-1 si eliminarea din Cupa de la mijlocul saptamanii impotriva celor de la Astra Ploiesti, 2-1. Un alt rezultat mare pentru acestia a fost si remiza din Giulesti, 0-0, impotriva Rapidului.

Pentru deplasarea de la Galati, Steaua nu va putea conta pe 3 jucatori importanti din primul 11: George Galamaz, Mihai Radut si Pantelis Kapetanos. Daca primii 2 nu vor juca 100%, fundasul fiind suspendat dupa cartonasul galben primit cu Astra, iar ex-pitesteanul este accidentat (pentru Mihai Radut, acesta va fi primul meci din tricoul Stelei in care nu va bifa niciun minut), grecul Kapetanos ar putea prinde banca de rezerve si sa fie fortat pe final in caz ca scorul o cere. Pe langa acestia, Edi Iordanescu nu va putea conta nici pe alti vechi accidentati: Emeghara, Anghelov sau C.Matei.

Astfel, primul 11 pentru meciul impotriva celor de la Otelul Galati ar putea fi:
Tătăruşanu - Eder Bonfim, Abrudan, Geraldo Alves, Brandan (Latovlevici) - Nicoliţă, Bicfalvi, I.Apostol, Cr.Tănase - B.Stancu, Bilaşco

Ultima victorie a Stelei la Galati a fost in vara trecuta, atunci echipa lui Cristano Bergodi a castigat cu scorul de 0-1 prin golul marcat de Romeo Surdu.

Sa castige cel mai bun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu