duminică, 12 septembrie 2010

Asta e Becali, oilor: Urziceni 1-0 Steaua

Nu-i nimic, mai gresim si noi un pic!


Premizele acestei inclestari la care am luat parte, ca martori, au fost total nefavorabile obtinerii unui rezultat favorabil de catre Steaua, a doua echipa dupa dinamo care va castiga un campionat prin declaratii sforaitoare.




Brava noastra echipa, dirijata cu sarm si eleganta de pe margine de catre Mister Ilie, era fortuita catre failier de subordonarea naivitatii colectivului stelist in fata incredibelei strategii a Urzicenilor.



Conditiile au fost total nefavorabile tribului antrenat colaborationist de Ilie Fantezie (oare cat o sa-l mai tie?), din mai multe motive.



Adversarul era total necunoscut, fiind premeditat de catre gazde in mod samavolnic, spre a deruta vigilenta colaboratorului, timp de mai multe luni. Jucatorii adversi au fost tinuti ascunsi in postura de rezerve, rezerve ale rezervelor, prieteni ale rezervelor si cunoscuti ai prietenilor rezervelor.



Mai mult, au fost aruncati in aceasta lupta neconventionala si jucatori despre care, in afara de parinti, rude si cativa vecini de palier, (mosi care spionau traficul in bloc), nu stia nimeni ca sunt purtatori de echipament, si cu atat mai putin, fotbalisti de prima liga, care o sa aiba onoarea fortuita de a respira aerul rafinat de neoclasicism tarziu corcit cu cikalaka si postmodernism tardiv, potentat de recuperatori urbani, de langa Sir Ilie Meserie.



Marsavia celor de la Urziceni este fara margini, si astfel, trebuie scuzat rezultatul obtinut de vajnicii nostri reprezentanti (care o sa domine campionatul si o sa subordoneze Europa Lig, Sampion League, League of Milf, Ilie, si Concil of Europe), surprinsi de cainosenia absurda, nejustificata, cu care s-au prezentat la meci (chiar mai era necesar?), au intrat in teren (ce tupeu), au alergat (ce nenorociti), au facut pressing (bestiile), deposedari (mai da-i in plm), alunecari (huuuuuo!) si chiar au avut obraznicia incredibila de a inscrie gol (garoi imputit) si a lupta pana la capat (de ceeeee?) pentru a obtine Victoria ( Fu..-va mortii si ranitii de tarani obositi. Ce v-a trebuit ma?) dusmanii fatarnici de la Urziceni.



Acesti nenorociti de la Urziceni (unde s-a gasit dolari, droguri, masini de scris, matrita la PNL-eu), au premeditat in ultimii patru ani aceasta strategie blamabila, doar cu un singur scop: acela de a nu-i da voie lui nea Jiji de a ajunge la 10% (sa-i dea D-zeu sanatate, ca tare bun om mai e), pt. ca sa faca coalitie cu PRM si cu PP, pt. a scoate tara din dezastru, domnu` Dan (ce cucui mare avem. Ce cap mare si gol aveti, oilor!).



De aia Bucsaru a facut imprumut, apoi a luat campionatul, a jucat Sampion League, a provocat criza, cu ajutorul lui Nuti, care a intarziat brandul de tara (care ar fi adus milioane de turisti la Palat si la Saivan Pipera: natura, Maybach, transhumanta, psihiatrie, Cu noi este D-zeu = dezvoltare multilaterala, muschi de oaie, “Numai forta am!”), si l-a adus pe Becali in postura de a transfera in casa domniei sale, niste SPIONI, TRADATORI, trimisi de Van dame Danciulescu, sa opreasca FORTA!



Strategia infecta a Urzicenilor este cauzata de comanda lui Basescu, care i-a dezvaluit lui Jiji, in celebra noapte, niste secrete de Stat (in patru labe, ca de obicei, dupa ce consuma), motiv pentru care Steaua a pierdut si va pierde, pt. ca e o tara in care oamenii cu onoare si demnitate, (europarlamentari, prieteni ai Tribunului, Guzganului, piticului porno DanPavel si membri in mai multe comitii si comitete) nu poa` sa traiasca.



Ticalosii platiti cu 30-40 de mii pe an (dupa un an), din marea metropola a Urzicenilor (niciun semafor) au impiedicat toata floarea cea vestita a suflarii steliste (vedeti ce inseamna FACILUL? fmg), care juisa pe toti peretii, din toate gaurile (mai ales pe gura), ca “ce echipa a facut nea gigi, drogatilor, nu mai injurati. Asteptati sa vedem rezultatele!”, de la ce ar fi fost o mare izbanda.



Nu-i nimic. Inca nu-i totul pierdut! Se poate si mai rau!



O sa vedeti, oilor ce-o sa urmeze cu Stapanul vostru care-l va distruge pe colaborator, si care va incepe sa arate ca stie el mai bine ORICE, umilindu-l pe cel care asta merita, si aratand, inca o data, ca este Stapan peste o turma de dobitoace nevertebrate, care merita doar multa economie (ei si neamul lor care i-a fata atat de prosti).



Chelnerul va mai da o demonstratie de iluzionism, aratand cum poti sa dai declaratii cu spatele la panoul publicitar, in timp ce sira spinarii este lipita de pamant.



Ce s-a intamplat este doar inceputul. Urmeaza dezastrul anticipat din avion.



Voi, oilor, mintiti-va in continuare ca nu-i decat un accident de parcurs, scuzand ce nu se poate scuza, si explicand ce nu se poate explica. Acoperind rusinea cu amanunte ticaloase, care sa va sustina actul felational.



Asa e, oilor, mai gresim si noi un pic!



Nu-i nimic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu